이상한 나라

뉴에이지음악과 시와 사진으로 감성을 공유합니다.
HOME > NEWAGE > 뉴에이지

한국의 뉴에이지 | Forever - Stratovarius

페이지 정보

작성자 이상한 나라 작성일18-02-25 01:00

본문

​I stand alone in the darkness
난 어둠 속에 혼자 서 있어요

The winter of my life came so fast
내 삶의 겨울은 너무나도 빨리 다가왔죠

Memories go back to my childhood to days I still recall
아직도 기억하는 어린시절로 기억을 되돌려봐요

Oh how happy I was then
그때가 얼마나 행복했었는지..

There was no sorrow there was no pain
거긴 고통도 슬픔도 없었어요

Walking through the green fields
푸르른 벌판을 거닐며

Sunshine in my eyes
햇살을 한 눈에 받았죠

I'm still there everywhere
내가 어느곳에 있던 난 항상 그곳이 있어요

I'm the dust in the wind
나는 바람 속의 먼지죠

I'm the star in the northern sky
나는 북쪽하늘의 별이예요

I never stayed anywhere
난 결코 어느곳에도 머물지 않았죠

I'm the wind in the trees
나는 나무에 이른 바람이죠

Would you wait for me forever?
그대 영원히 날 기다려 줄 수 있는지...

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.